top of page

Anhörigkurser & Workshops


Närmare var femte person i vuxen ålder vårdar, hjälper och stödjer en närstående. Det kan vara att ge stöd till ett sjukt barn, till en närstående som har cancer, demens eller annan svår sjukdom. Många börjar ge stöd redan som barn till föräldrar och närstående med psykisk ohälsa och missbruk. Om du var en av dem kan ansvaret kännas extra stort, liksom upplevelsen av ensamhet. Då är det verkligen viktigt att prioritera dig själv och fylla på med mental och fysisk vila som ger energi i vardagen (Spana in Bloggen "Jakten på längre telomerer")

EXHALE innehåller alltid fysiska & mental avspänningstekniker hämtade från Non Violent Communication, Medveten Andning, Medicinsk Yoga och Mental träning. I terminskurserna och våra workshops ingår ett utbildningmaterial till värde av 250 kr i priset för att lära sig släppa mentala och emotionella spänningar att använda även på egen hand.

Gratis anhörigklass online eller i studion i Vasastan, Sthlm

Till den här klassen behöver du inte anmäla dig. Klicka nedan för inloggningsuppgifter till ZOOM. Du kan var med anonym och utan att ha kameran på. Välkommen på ett jätteskönt avspänningspass för fysisk och mental vila! 

Ingen produkt

Terminskurs online eller i studion i Vasastan, Sthlm

Ingen produkt

Workshops online eller i studion i Vasastan, Sthlm

Ingen produkt

bottom of page