Famijecoachen.se

Välkommen till workshops, kurser och coachingprogam som vänder sig till familjens alla medlemmar. Här erbjuds ni en verktygslåda som minskar stressen och ökar närvaron, och i manegen kan vi bjuda in hästen som coach.

Livspusslet är fullt av fallgropar. Det är inte alltid lätt att svara på "hur vi mår", och kanske än svårare att se tillvaron ur ditt barn eller tonårings perspektiv. Stress, ängslan, måsten och splittring har i många familjer blivit den självklara vardagen. Föräldrar vänder sig hit för att få råd kring hur de ska få sina barn och tonåringar att vara mer närvarande, tillgängliga och förtroliga. Då brukar jag fråga hur de rankar sig själva på hur närvarande, tillgängliga och förtroliga de är som föräldrar på en skala från 1 till 10. Där brukar coaching processen börja. Det kan vara skönt att ta emot ärliga och relevanta frågor, samt göra praktiska övningar med en coach som ser till hela familjens utmaningar och behov. Ett ny slags närvaro och glädje brukar snabbt leta sig in i familjen genom praktikerna. Maila kaja@exhalecoaching.se och berätta hur din och din familjs livssituation och önskemål ser ut.

A sign pointing towards Djurgarden in Stockholm, Sweden..jpg

Ett fåtal platser för veckovis coaching finns tillgängliga vissa eftermiddagar under hösten 2022. Vi håller till på Coachhuset på Luntmakargatan 52 i Vasastan samt på Häståkeriets Event-, och friskvårdscenter på Greve Von Essens Väg 63 ute på Djurgården. Välkomna! 

familjecoachen.se i stallmiljö

Genom kommunikation och ledarskapsövningar med fria hästar får ni bekanta er med begreppen självkänsla – självförtroende, integritet, samarbete och personligt och socialt ansvar. Vi mäter i realtid hur din/er fysik svarar på olika andning- & fokuseringsövningar som sedan de fria hästarna kommer spegla. Du får löpande biofeedback från en HRV mätare där du tränar det tillstånd som gör dig aktiv och fokuserad samt 100% avspänd. Biofeedback genom HRV erbjuder ett mätbart verktyg för att se effekten av olika stresshanteringstekniker och får direkt återkoppling på skärmen om hur dina stressmönster ser ut. Du lär dig mer om dina drivkrafter, utmaningar och behov, samt att tryggt kommunicera vad du känner och behöver, liksom att lyssna in omgivningens behov. Välkommen till en familjeworkshop utöver det vanliga!