top of page
AEnB2UpCgANhWxHfD4w1na4jAFY-1lxrj6fUViY2JCnHj3hOFJcCDj8oc9edwJ2HNWyH0XqfksbDxKA7MOuA6Pvc4Q

FÖRÄLDRALEDARSKAP

Vi erbjuder öppna föreläsningar, workshops & coachingprogram till dig som vill lära dig förstå dig själv på ett djupare plan, och som vill kunna samtala medkännande med ditt/dina barn och andra​​. Vi finns på Kungliga Djurgården eller är ute på skolor och i organisationer. 

Föräldraledarskap

Välkommen till höstens workshops som ger dig som förälder viktiga kommunikationsnycklar för att kunna ha meningsfulla samtal med dina barn genom livets prövningar.

 

Modern hjärnforskning visar att när vi tränar upp vår självmedkänsla stärker vi vår psykiska hälsa och mår bättre på alla plan. Forskning visar också att hög självmedkänsla ger starkare motivation till inlärning och optimism samt mindre nedstämdhet och självkritik, och att träning i medkänsla hjälper till att balansera stresspåslaget i hjärnan. Alla EXHALE workshops bygger på det relationistiska förhållningsättet och erbjuder viktiga kommunikationsnycklar för att förstå sig själv och sina medmänniskor bättre. Du lär dig att både kunna ta emot, och att kunna ge medkänsla till andra.

Ett färdighet som stärker vår psykiska hälsa och vår förmåga att möta livets med- och motgångar.

ALMA & ATMAN FÖRÄLDRAWORKSHOP
ALMA & ATMAN FÖRÄLDRAWORKSHOP
09 sep. 10:00
Östermalm
Välkommen till en mycket praktisk process för dig som vill lära dig förstå och kunna samtala medkännande med ditt/dina barn och andra. Vi varvar teori och praktiska övningar och du lämnar dagen med nya insikter och ett utbildningsmaterial att fortsätta öva med.
DITT KOMPETENTA BARN WORKSHOP 1
DITT KOMPETENTA BARN WORKSHOP 1
05 sep. 17:00
Östermalm
Teori från den danske familjeterapueten Jesper Juul varvat med praktiska övningar hämtade från boken Alma & Alma.
KRÄNKNINGAR LIGGER I SPRÅKET -  WORKSHOP 2
KRÄNKNINGAR LIGGER I SPRÅKET -  WORKSHOP 2
03 okt. 17:00
Östermalm
Barn föds kompetenta. Det betyder inte att de kan sätta gränser eller kan ta ansvar eller medansvar för kvaliteten i sina relationer med vuxna. De vuxnas känslor såsom vrede, glädje, vanmakt, sorg och liknande kränker inte barn. Kränkningen ligger i språket.
KONSTEN ATT SÄJA NEJ  - WORKSHOP 3
KONSTEN ATT SÄJA NEJ  - WORKSHOP 3
07 nov. 17:00
Östermalm
Workshopen handlar om konsten att säga nej med gott samvete för att kunna skapa äkta kontakt. De tar upp ämnen som personlig integritet, individualitet och konformitet; om barnets längtan efter att uppfylla andras förväntningar samt om likvärdighet och ömsesidighet i relationerna mm.
bottom of page