top of page

COACHING I HÄSTMILJÖ

Negativ stress tar sig ofta i uttryck fysiskt, mentalt och emotionellt - du funkar inte längre optimalt och vill må bättre i vardagen. EXHALE erbjuder trygga insatser för ökad självkännedom genom väl fungerande stresshanteringstekniker
och samtalscoaching.

Coaching i närhet till stall och hästar 10 min från Stureplan

Individuell coaching, par-, föräldra-, eller familjecoaching erbjuds i mysiga inomhuslokaler på gärdet beläget mellan Kungliga Borgen och Kaknästornet.

Det kan vara skönt att befinna sig i en avspänd miljö nära hästar som man gärna får hälsa på. Häståkeriet Djurgården AB ligger endast 10 min på cykel, skoter eller buss från Stockholms innerstad. Det finns parkering vid lokalerna - Varmt välkomna till enskildhet i vacker lantmiljö! 

Föräldrar vänder sig ofta till mig för att få råd kring hur de ska få sina barn mer tillgängliga och förtroliga. Då brukar jag fråga hur närvarande, tillgängliga och förtroliga de rankar sig själva på en skala från 1 till 10. Där brukar coaching processen börja. Som par--, föräldra- och familjecoach agerar jag som ett reflektionsverktyg för dem som önskar förstå hur de nära relationerna går att utforma på ett sätt som ökar möjligheten till ett hälsosammare och mer energifylld familjesystem. Ett ny slags närvaro och glädje brukar snabbt leta sig in i familjen genom praktikerna. Ungdomar kommer till 50% av ordinarie pris. Det kan vara fint att gå och hälsa på hästarna tillsammans efter en coaching session. Avbokning inom 24 timmar med inskickat läkarintyg. Varje ungdomssession är 45 minuter & 60 minuter för vuxna.  

Maila kaja@exhalecoaching.se för att stämma av tid och boka sedan ditt paket nedan Många klienter föredrar att komma varannan vecka och en familj kan dela på coachingpaket och komma individuellt.

IMG_5998.jpeg
bottom of page