Hästen som Coach

Med ett fantastiskt läge mitt på gärdet, Kungliga Djurgården tar jag emot grupper upp
till 8 personer för events med fokus på ledarskap-, och kommunikations träning med fria hästar. 
Workshopen är ca 2 - 3 timmar och kan med fördel kombineras med en
ridtur på Kungliga Djurgården. 

64542451_10156429953768325_8789649411622

Med hög tillit inom teamet kommer ofta en hög teamkänsla och ett gott arbetsklimat. Men hur skapas denna tillit? Här låter vi fria hästar i en manege tydliggöra vilka behov som måste vara på plats för att såväl häst som människa ska kunna fungera optimalt inom sitt team. Deltagarna lär sig att läsa av såväl hästar som människors kroppsspråk och hur man kan påverka sina egna och andras energinivåer. Aktiviteten är mycket hand-on då alla deltagare får möjlighet att kliva in i manegen och lära sig kommunicera med en 500 kilo tung helt fri häst. Genom bio-feedback (elektronik som kopplats till deltagares puls) visas på skärmen hur du kan påverka ditt nervsystem genom koncentration, focus och andningsfrekvens, vilket också direkt påverkar hur hästen relaterar till dig.
Välkommen till en workshop utöver det vanliga!

"Tack för idag Kaja! Många här pratar om hur fantastiskt det var att få vara själv med hästen och känna hur den egna kroppen och sinnet påverkar djuret. Tror många av oss fick en aha-upplevelse och insåg att det inte räcker med ord utan hela kroppen måste utstråla det man vill. Stor tack för en härlig dag!" Lovisa

Ryttarträning - öka dina närvaro och följsamhet

Din generella prestationsförmåga kan dramatiskt öka genom effektivare andningsvanor och ökning av blodets förmåga att transportera syre till muskler, organ och hjärnan.
Du kan förändra hela din, och din hästs upplevelse, genom att öka din närvaro och följsamhet. Välkommen till en två timmars workshop för dig som vill utvecklas i din ridning och relation med hästen. Workshopen sker på yogamattan och övningarna har utgångspunkt i Medveten Andning, MedicinskYoga och Centrerad Ridning.