top of page

PAR-, FÖRÄLDRA-, & FAMILJECOACHING

Vad exakt gör en föräldracoach? En föräldracoach agerar som ett reflektionsverktyg och hjälper dig som förälder att hitta nya vägar för att leda dig själv och din familj framåt.

Samtalscoaching 

Att ta ansvar för sin egen utveckling, att lära sig nya tekniker, att våga be om hjälp, att skapa andrum i sitt liv och att ta steget till nästa nivå i livet är otroligt utvecklande och en fantastiskt resa. Du är kunnig på ditt liv och din familjesituation. I samtalscoaching tydliggör du vad som är viktigt för dig, och vad du behöver göra för att nå ditt önskade läge!

Att träffa en samtalscoach ger dig riktning, och stöd. För många betyder det att få ordning på sina tankar eller på sitt stressläge, för andra är det en livsomvälvande upplevelse. Att gå i coachingsamtal ger nya perspektiv på var du kommer ifrån, den du är och vill i framtiden - för dig själv, men också i dina nära relationer. Din session är 60 minuter och du kan välja att ha den centralt i Stockholm på Coachuset, Luntmakargatan 52, att vi ses digitalt på Teams eller på Greve Von Essens väg ute på Kungliga Djurgården. Du kan också anspassa vart du vill ses utifrån vad som passar ditt schema. Avbokning inom 24 timmar med inskickat läkarintyg. Ungdomar erhåller 50% rabatt av ordinarie pris och varje session är 45 minuter.

bottom of page