top of page

fre 13 sep.

|

Norrmalm

FÖRÄLDRAKURS I KRISKOMMUNIKATION OCH RELATIONSKOMPETENS

Välkommen på föräldrarkurs i kriskommunikation och relationskompetens. Hos oss får du handfast handledning i hur du kan hjälpa ditt barn att utvecklas till en tryggare individ med god självkänsla, trots allt det svåra.

FÖRÄLDRAKURS I KRISKOMMUNIKATION OCH RELATIONSKOMPETENS
FÖRÄLDRAKURS I KRISKOMMUNIKATION OCH RELATIONSKOMPETENS

Tid och plats

13 sep. 2024 10:00 – 14 sep. 2024 16:00

Norrmalm, Luntmakargatan 52, 113 58 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

FÖRÄLDRAKURS I KRISKOMMUNIKATION OCH RELATIONSKOMPETENS

Fler föräldrar söker stöd i sitt föräldraledarskap. Barn som växer upp i familjesystem med kriser och konflikter av olika slag lever i sammanhang där stresspåslaget i regel är högt.  Vid föräldrakurser rör vi oss över ämnen som berör stress, kriskommunikation, relationskompetens och inre hälsa. 

Du lär dig mer om ditt eget och ditt barns stress-, prestation-, & trygghetssystem mm och utvecklar nya kommunikationsfärdigheter.

Våra kurser kriskommunikation och relationskompetens vänder sig till föräldrar och närmaste vuxna som vill utöka sin verktygslåda i föräldraledarskapet. Hos oss kan du som förälder till ett barn med höga stressnivåer få stöd, vägledning och hjälp och vi vänder oss till dig som vill hjälpa ditt barn att utvecklas till en tryggare individ med god självkänsla, trots allt det svåra. Att behärska ett språk för att kunna uttrycka känslor och behov är så grundläggande för den psykiska hälsan att det borde vara obligatoriskt för alla barn (och vuxna) att få lära sig det. Forskning visar att samtal om det som är svårt i livet skyddar. Kan man sätta ord på vad man behöver, blir det enklare att röra sig framåt i en positiv riktning. 

TIDER 

  • Kursen rör sig över lördag och söndag mellan 10.00 - 16.00
  • Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår
  • Ett exemplar av boken "Alma & Atman" med tillhörande utbildningsmaterial ingår i kursavgiften

KURSLEDARE

Kaja Michelson, föreläsare, författare och med 25 års erfarenhet som kommunikations-, och utbildningskonsult.  Kaja har arbetat som stress-, och samtalscoach internationellt sedan 2013. Hon är cert. coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, cert. föräldrahandledare och familjecoach, FamilyLab Association, cert. medicinsk yogalärare med inriktning trauma-, & kvinnohälsa.

GÄSTFÖRELÄSARE

Under kursen kommer gästföreläsare delta. 

Biljetter

  • FÖRÄLDRAUTBILDNING STRESSORER

    Välkommen till denna föräldrarutbildning i relationskompetens för dig som är förälder i en familj med tydliga stressorer. Vi träffas LÖR/ SÖN 10.00 - 16.00 och arbetar processorienterat enligt fyra olika teman: Jag som förälder, Föräldraledarskap, Gränser, Självkänsla.

    2 490,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page