top of page

fre 11 mars

|

Kontempel, Skeppsholmen

Workshop - Andrum på Skeppsholmen

Andrum i vardagen genom skön Djupavslappning & Guidad Meditation inklusive digitalt bonuspaket

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Workshop - Andrum på Skeppsholmen
Workshop - Andrum på Skeppsholmen

Tid och plats

11 mars 2022 09:00 – 12:00

Kontempel, Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en workshop som erbjuder reflektion, sköna avspänningstekniker och guidad meditation för djupavslappning. Morgonen startas med en "Just Idag - samling" där kursledaren läser ur Olle Carlssons bok 365 tankar om Sinnesro. En workshop som hjälper dig att stilla sinnet och skapa skön återhämtning i kroppen.  Under tre timmar varvas praktiska övningar för djupavslappning och vila med kunskap. 

Du kommer att förstå varför andningen har en så stor påverkan på hela ditt välbefinnande och hur du praktiskt kan använda den på olika sätt. som hjälper dig med återhämtning, djupsömn, stress-, och smärthantering och att få härligare upplevelser i vardagen. 

Övningarna utförs sittandes eller liggandes på de tjocka sköna ullyogamattorna och erbjuder skön djupavslappning och närvaro.  Övningarna hjälper dig med:  

- återhämtning 

- djupsömn 

- energinivåer 

- stress-, och smärthantering osv.  

Workshopen passar alla oavsett ålder eller hälsoläge. Du får även med dig hem ett bonuspaket med de viktigaste tipsen och råden plus en inspelad ljudfil och en video som ger dig de bästa förutsättningarna att omsätta dina nya kunskaper till nya vanor. Detta bonuspaket ger dig verktygen att fortsätta öva med hemma.  

Workshopen omfattar: 

- Andningsträning 

- Avspänningsövningar 

- Uthållighetsträning 

- Djupavslappning 

- Mental Träning 

- Tips & råd kring hur du kan hantera olika symptom av negativ stress 

- Tips & råd om hur du kan använda olika andningstekniker för att hantera eventuell emotionell eller fysisk smärta  Vi avslutar med att läsa sinnesrobönen tillsammans.  

Antal: Max 30 personer i centret.  

Lärare: Kaja Michelson, Certifierad Instruktör Medveten Andning, Diplomerad Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Cert. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan och grundare av företaget Exhale Coaching.

Biljetter

  • Andrum på Kontempel

    Välkommen!

    495,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page