top of page
19D7CC08-3AB9-47B2-865B-3BF9CB6E1DB9_1_105_c.jpeg
FAMILY-LAB FAMILJESTÖD & COACHING

Våra föreläsningar och coaching har utgångspunkt i det det relationella förhållningssättet i samspelet mellan människor, stora som små. 

 

Som samtalsstöd och familjehandledare arbetar vi med utgångspunkt i Jesper Juuls teorier vars begrepp man finner inom en rad olika forskningsområden exempelvis spädbarnsforskning, anknytningsforskning, neuropsykologi, och forskning på relationer, emotioner och mentalisering.

 

Family-Lab är en internationell utbildnings organisation aktiv i 24 länder startad av Jesper Juul, en dansk familjeterapeut och författare (Ditt Kompetenta barn bl.a) som haft en inflytelserik röst inom området för föräldraskap och familjedynamik. Sedan 2006 har organisationen funnits i Sverige och har utbildat över 2000 föräldracoacher och familjehandledare och 1979 - 2004 var Juul direktör för Kemplerinstitutet i Skandinavien, Centrum för familje- och vidareutbildning. Juuls teorier har påverkat många familjeterapeuter och föräldrar runt om i världen, och hans filosofi fortsätter att vara en viktig röst inom området för föräldraskap och familjedynamik.

 

www.familylab.se

bottom of page