top of page

KOMMANDE WORKSHOPS

Under våren 2023 kan du boka in dig på följande workshops i lokaler i Stockholms innerstad eller på Kungliga Djurgården. 

Kommande evenemang

 • DITT KOMPETENTA BARN WORKSHOP 1
  tis 05 sep.
  Östermalm
  Avgörande för tillfredsställelsen hos medlemmarna i en familj är kvaliteten på processen; dvs vad vi gör och pratar om, och hur vi gör det. Teori från den danske familjeterapueten Jesper Juul varvat med praktiska övningar hämtade från boken Alma & Alma.
 • ALMA & ATMAN FÖRÄLDRAWORKSHOP
  lör 09 sep.
  Östermalm
  Välkommen till en mycket praktisk process för dig som vill lära dig förstå och kunna samtala medkännande med ditt/dina barn och andra. Vi varvar teori och praktiska övningar och du lämnar dagen med nya insikter och ett utbildningsmaterial att fortsätta öva med.
 • KRÄNKNINGAR LIGGER I SPRÅKET - WORKSHOP 2
  tis 03 okt.
  Östermalm
  Barn föds kompetenta. Det betyder inte att de kan sätta gränser eller kan ta ansvar eller medansvar för kvaliteten i sina relationer med vuxna. De vuxnas känslor såsom vrede, glädje, vanmakt, sorg och liknande kränker inte barn. Kränkningen ligger i språket.
 • KONSTEN ATT SÄJA NEJ - WORKSHOP 3
  tis 07 nov.
  Östermalm
  Workshopen handlar om konsten att säga nej med gott samvete för att kunna skapa äkta kontakt. De tar upp ämnen som personlig integritet, individualitet och konformitet; om barnets längtan efter att uppfylla andras förväntningar samt om likvärdighet och ömsesidighet i relationerna mm.
bottom of page